Svarupa-siddhi, der nu er tempelpræsident i templet i København, og hans kone Govar-dhini Devi Dasi inviterer alle hengivne og interesserede til en rejse til Vrindavana, Krishnas hellige fødeby i Indien, fra den 24. marts til den 9. april 2023.

Turen inkluderer besøg til alle de vigtige templer, badning i den hellige Yamuna, vandring rundt om Govardhana og mange andre af stederne, hvor Krishna havde sine lilaer for 5.000 år siden, såvel som besøg til stederne, hvor vores senere store acaryaer inklusive Srila Prabhupada opholdt sig. Der bliver også et besøg til den berømte by Jaipur i Rajasthan og meget mere. Og så vil man selvfølgelig opleve ISKCON og hengivne fra hele verden i Srila Prabhupadas uforlignelige tempel Krishna-Balarama Mandir med dets berømte 24-timers kirtana og en stemning, man ikke kan opleve noget andet sted på Jorden.

Svarupa-siddhi og Govardhini var første gang i Vrindavana i 2011 og har været der mange gange siden da. Govardhini er uddannet inden for og har arbejdet med turisme, så turen vil blive organiseret professionelt såvel som med hengivenhed og kærlighed til Vrindavana.

Rejsen falder sammen med påskeferien for at give så mange som muligt chancen for at komme med. En rejse til Vrindavana er lige så meget en rejse ud i verden som en rejse til den indre verden, man vil have med sig resten af livet.

Ved bestilling så hurtigt som muligt vil prisen være 10.200 kr., der inkluderer rejse til Vrindavana, overnatninger og deltagelse i turene til Vrindavanas hellige steder. Derudover skal man regne med udgifter til måltider. Govardhini kan kontaktes for bestilling og mere information på tlf. 9181 2598. Man kan også skrive til hende på dette nummer på WhatsApp og Telegram.