Den 16. oktober starter måneden Kartika, hvor vi tilbeder Krishna i Hans form som Damodara. Det minder Moder Yasoda og Herren Damodara os om på forsiden. I hele denne periode ofrer Krishnas hengivne lys til Damodara hver dag morgen og aften og synger sangen Damodarastika for at bede om ren hengivenhed til Krishna.

Kunne du godt tænke dig at lære at tilbede Damodara og eventuelt have et Damodara-program hjemme hos dig selv? På side 9 fortæller Jayanta Govinda Dasa, hvordan det kan lade sig gøre.

Det skal nævnes, at sidst i måneden er det Diwali og Govardhana-puja. I København fejres der Diwali søndag den 30.10 fra kl. 15 og Govardhana-puja mandag den 31.10 fra kl. 17. I samme tidsrum besøger svenske Smita Krishna Swami København og vil give foredragene på disse dage plus i dagene fremefter, helt frem til torsdag den 3. november på Srila Prabhupadas bortgangsdag, hvor der også er program om aftenen fra kl. 17.

Til Nyt fra Hare Krishnas udenlandske modtagere af det trykte blad: Det danske postvæsen har sat udenlandsportoen voldsomt op til 25 kr. for et brev. Det er en prisstigning uden fortilfælde og betyder, at vi er nødt til at hæve udenlandsprisen fra nytår af. Fra januar 2017 kommer bladet derfor til at koste 600 kr. for et år, når det skal sendes uden for Danmark (inden for Danmark vil prisen uændret være 350 kr. for et år.)

Bemærk, at på Srila Prabhupadas side springer vi over den løbende oversættelse af Civilisation and Transcendens og bringer i stedet et uddrag fra en ny bog på dansk, der kort og godt kommer til at hedde Yoga. Civilisation og transcendens fortsætter i næste nummer.