Søndag den 25. februar 2018 døde Kanjalocana Prabhu, der arbejdede for BBT i Sverige igennem 32 år. BBT i Sverige står for udgivelsen af Srila Prabhupadas bøger på mange af de europæiske sprog inklusive dansk. Kanjalocana var da også involveret i udgivelsen af de fleste danske bøger gennem årene.

Brahma Muhurta Prabhu fra BBT skriver:

Kære Srila Prabhupada.

Modtag min dybeste respekt. Al ære til dine lotusfødder

Hans Nåde Kanjalocana Prabhu, en af dine meget loyale, pålidelige og hårdtarbejdende andengenerations BBT-tjenere har pludselig forladt sin krop i sin lejlighed i Sofia, Bulgarien. Han læste sin bogproduktions-emails søndag morgen kl. 8:26 og gik derefter bort på grund af et hjertetilfælde.

Kanjalocana Prabhu har tjent din Bhaktivedanta Book Trust i 32 år, halvdelen af sit liv, uden afbrydelse. Han var meget kvalificeret og dygtig på mange områder inden for bogudgivelse såsom redaktionel ledelse, layout, projektledelse og kvalitetskontrol for blot at nævne nogle få.

Det var hans liv og sjæl at producere dine bøger på mange sprog.

Vi savner ham meget som en ven og kollega. Han var fast som en klippe i sin tjeneste og altid parat til at give råd og hjælp.

Tak, fordi du sørger så meget for ham og for alle andre, der tjener din og Herren Caitanyas mission utrætteligt. Din nåde er ubegrænset.

På vegne af det Nordeuropæiske BBT,

Din tjener, Brahma Muhurta Dasa.