Her i Nyt fra Hare Krishna juni 2016 fortsætter vi på næste side med Srila Prabhupadas svar på en række spørgsmål, han blev stillet af et tidsskrift fra Mumbai. Serien har fået en ny titel, Civilisation og transcendens, fordi det er den virkelige titel på bogen, der indeholder dette interview. Titlen, vi først gav serien, var faktisk kun titlen på det første kapitel. Så selv om der nu står en anden overskrift, er det altså stadig en fortsættelse af det samme interview, vi har bragt i de sidste tre numre.

På forsiden har vi denne gang to stolte okser, der bor i Krishna Valley, ISKCON’s store ungarske landbrugssamfund. På side 12 skriver vi om nogle jubilæumsarrangementer rundt omkring i verden, hvoraf et fandt sted i Ungarn, da køerne og okserne kom på græs for første gang i år.

På side 8 bringer vi sidste afsnit i Casey Luskins serie om ti store problemer for Darwin. Hermed afsluttes serien, hvis første afsnit blev bragt i marts 2015. Vi håber, I har haft glæde af den.

Vi skal minde om, at det snart er tid til Ratha-yatra. Det er godt nok først i begyndelsen af juli, men vi nævner det her (se bagsiden), så alle kan få tid til at forberede sig.

Vi ses igen om en måned til juli-nummeret af Nyt fra Hare Krishna, der specielt bliver viet til ISKCON’s 50-års jubilæum, da det var i juli 1966, at ISKCON blev stiftet i New York. Hare Krishna. Ld.