Som led i ISKCON’s 50-års jubilæum lanceredes sidste år ISKCON Connection. Alle ISKCON’s ledere og ISKCON’s GBC opfordrer fortsat alle hengivne og ISKCON-sympatisører til at skrive sig på og blive registreret som medlemmer af ISKCON. Det koster ingenting.

Hvad er ISKCON Connection?

ISKCON Connection er ISKCON’s globale medlemsprogram, som ISKCON’s GBC har skabt for at tjene, inspirere og forbinde alle ISKCON’s medlemmer over hele verden.

Vær forbundet.

Registererede medlemmer modtager et kort ugentligt nyhedsbrev med inspirerende og relevante ISKCON-nyheder fra hele verden.

ISKCON Connection er en tjeneste til alle ISKCON’s medlemmer verden over.

Målet er at gøre det let for alle ISKCON-medlemmer over hele verden at være forbundet med vores globale familie og få inspirerende og oplysende kommunikation via email hver uge.

Igennem ISKCON Connection kan alle ISKCON-medlemmer registrere deres medlemskab og begynde at modtage tjenesterne fra vores globale kontor. I tilgift vil navnene på alle registrerede medlemmer som en særlig ofring til Srila Prabhupada fra 2022 blive mikroindgraveret på en kobberplade og ofret ved lotusfødderne af Sri Pancha-tattva og Srila Prabhupada i Temple of Vedic Planetarium (TOVP) i Sridhama Mayapur. Disse millioner af navne vil blive gemt i TOVP som en fast udstilling.

Gopal Krishna Gosvami: “Dette vil gøre det muligt for den verdensomspændende familie af hengivne at holde sig informeret om ISKCON’s aktiviteter. ISKCON er en hurtigt voksende åndelig bevægelse, så jeg kunne godt tænke mig at se alle indskrive sig i dette program og blive regelmæssigt opdateret om ISKCON’s aktiviteter verden over.”

Lokanatha Swami: “At være forbundet med denne bevægelse er noget, man kan være stolt af. Så bliv forbundet, og alle de oplivende og oplysende nyheder kommer til din indbakke helt gratis!”

Registrer dig som medlem i dag! Det er gratis og let at gøre på hjemmesiden www.iskconconnection.org. Her er der også mere information under “About Us” og ”FAQ”. Se en informationsvideo her: https://www.youtube.com/watch?v=PUzHcSMunps.

Bemærk, at tilmelding til ISKCON Connection ikke erstatter eller på nogen måde påvirker et lokalt ISKCON-medlemskab.