OBS: AFSLAG ER IKKE EN MULIGHED

Kære alle vaisnavaer, Krishnas venner, prabhuer, matajier, grhasthaer, børnefamilier, sympatisører, støtter og alle andre.

I samarbejde med den danske yatra, templet i Vanløse mm. vil vi/undertegnede hermed gerne invitere jer alle til sanga og genforening i Sydvestjylland.

10 km sydvest for Grindsted (20 km sydvest for Billund) ved Kvie Sø har Madan Gopal Das’ far et sommerhus, som han venligst har indvilliget i at udlåne til os i pinsen fra d. 21-05 til 24-05-21. Kvie Sø er et rekreativt naturskønt område med en dejlig lavvandet sø (børnevenlig), legeplads for børn, får, geder, påfugle osv. Lille sommerhusområde og tidligere campingplads med boldbaner osv. Masser af muligheder for transcendentale fritidsaktiviteter såsom fodbold, tennis og basketball (vi arrangerer det nødvendige dertil hørende).

Vi har mulighed for at stille telte/faciliteter op til køkken, bhajana, kirtana, program, servering af prasadam osv. for at kunne tjene og servicere jer alle.

Der vil være mulighed for ankomst fra fredag d. 21-5 kl. 15:00 med afrejse senest mandag d. 24-5 kl. 12:00 . Tilmelding er obligatorisk, og sidste frist er mandag d. 10-05 . Det er helt frit og op til den enkelte, hvornår man vil ankomme og tage af sted igen, og hvor mange dage man vil deltage. Vi skal bare have en melding desangående.

Overnatning: Der vil være mulighed for overnatning i sommerhuset (for udvalgte), i medbragt telt, i shelters på området, i medbragt campingvogn eller hos Hadai Ohja (15 km. fra Kvie Sø).

Der vil alle dage være et uformelt, løst og spontant program (undtagen morgenprogrammet og servering af prasadam).

Fredag

  • ankomst, indlogering, prasadam, samvær.

Lørdag og søndag:

  • 8:00: Gurvastakam + Nrsimha bøn
  • 8:40: Bhagavatam-klasse
  • 10:00: prasadam
  • ca.15:00: prasadam
  • og transcendentale fritidsaktiviteter i løbet af dagen.
  • Aften-prasadam.

Mandag:

  • Samme, men med afslutning og hjemrejse kl. 12:00
  • Bhajana

Deltagerpris: Børn under 6 år: gratis. Børn 6 til 10 år: 40 kr./dag. Voksne: 75 kr./dag. Kan betales ved tilmelding, ankomst eller afrejse.

Adresse: Kvie Sø, Søvej 14, 6823 Ansager.

Evt. spørgsmål og tilmelding: Ring til Madan Gopal på tlf. 2843 3522 eller Hadai på tlf. 4020 1763.

Vi håber at se rigtig mange af jer og glæder os til at have nogle gode dage i hinandens selskab.

I håb om jeres velsignelser til dette arrangement og med venlige hilsener forbliver vi jeres aspirerende tjenere,

Madan Gopal og Hadai Ohja. Hare Krsna.

PS. Vi forventer, at corona-restriktionerne er så meget lettede på det tidspunkt, at det er muligt at afholde et sådant overvejende udendørs arrangement. Vi er dog klar over, at situationen stadig betyder, at der kan være mulighed for ændringer og aflysninger. Vi følger under alle omstændigheder myndighedernes gældende lovgivning og retningslinier.