Under Sri Krishna Janmastami 2016 lanceredes Hare Krishna TV, hvis formål er at sende Krishna-bevidste fjersynsudsendelser til hele verden. Nu knap to år senere når kanalen tre millioner fjernsyn alene i Indien og kan også tages i en snes lande i resten af verden.

Hare Krishna TV er baseret af Mumbay og laves af ISKCON Desire Tree, en af ISKCON’s største og mest besøgte hjemmesider, hvor man bl.a. finder titusindevis af optagelser af foredrag med Srila Prabhupada og snesevis af andre hengivne. 38 hengivne i ISKCON Desire Tree arbejder på fuld tid med at lave Hare Krishna TV, så der er tale om et stort og seriøst kommunikationsarbejde.

Om dagen (ifølge indisk tid) sender Hare Krishna TV på hindi og om aftenen og natten sendes der udsendelser på engelsk.

Det er muligt at opsnappe Hare Krishna TV via en app på telefonen, hvis man har en Android eller Iphone. Gå ind på Google Playstore eller Itunes og søg efter Hare Krishna TV. Så snart app’en er installeret, kan man se de løbende udsendelser, der sendes på Hare Krishna TV.

Man kan finde mere information på www.harekrsnalive.com. Hare Krishna TV opfordrer hengivne over hele verden til at henvende sig til de lokale kabelfjernsynsselskaber og overtale dem til at tilføje Hare Krishna TV til deres udbud.