Govinda, Københavns Hare Krishna-restaurant, har ligget på Åboulevarden 7 siden 2011. Den blev startet af Jagadvala Dasa, der siden da har opbygget en solid og trofast kundekreds.

Alle har sat pris på Jagadvalas store indsats, der har resulteret i tusindvis af tallerkner prasadam igennem årene til københavnerne.

Jagadvala har et stykke tid haft et ønske om andre opgaver, så den 21. september overdrog han restauranten til Vipul Nandaniya, der lover at køre den videre i samme stil som hidtil. Vipul er fra Gujarat og har boet i Danmark de sidste ti år. Han er en meget dynamisk og kreativ person såvel som en dygtig kok og dygtig til at omgås mennesker, så alle forventer, at Govinda kommer til at fortsætte i samme ånd som hidtil, om end måske endda i et højere gear. I hvert fald har Vipul startet med at udvide åbningstiderne, så restauranten nu har åben til kl. 10 om aftenen på hverdage. Det er ligeledes tanken snart at åbne i weekenden og også introducere et frokostprogram. Følg med på Govindas hjemmeside: www.govinda.dk.