Hvert år mødes ISKCON’s øverste styrende verdensråd, The Governing Body Commission (GBC) i Sridhama Mayapur i Vestbengalen, Indien. Mødet i år fandt sted fra den 9. til den 22. februar. Efterfølgende er der blevet udsendt årets GBC-resolutioner, der bl.a. kan læses på http://www.dandavats.com/?p=44549.

Nogle punkter herfra er, at Bhakti Caru Swami er formand for GBC i 2017-18, og Madhu Sevita er næstformand (han bliver så formand til næste år). Der er resolutioner om forøget beredskab inden for ISKCON’s beskyttelse af børn, Kinas opdeling i GBC-zoner, dannelse af et yderligere repræsentativt organ til støtte for GBC, fejring over hele verden af Ramanujacaryas 1000 år, standard for installering af Deiteter, en programerklæring for godkendelse af diksa-guruer i ISKCON, GBC’s pligter og ansvar og om salget af templet i New York.

Alle opfordres til at gennemlæse resolutionerne for at være orienteret om det, der er relevant for os hver især at vide, og for at få en fornemmelse af, hvad der rører sig på ISKCON’s øverste ledelsesniveau.