For præcis 15 år siden udkom ”Forbudt Arkæologi”, den danske oversættelse af Dr. Michael Cremo og Dr. Richard Thompsons banebrydende bog ”Forbidden Archeology; The Hidden History of the Human Race”. Det markeres med en begrænset genudgivelse, som sælges eksklusivt via Bog & Mystik.

Da Michael Cremo og Richard Thompson i 1982 tog et kig på de arkæologiske fund, der ligger til grund for opfattelserne omkring menneskets udvikling, fik de deres livs overraskelse: 300.000 år gamle spydspidser i Mexico; Homo sapiens for 2 millioner år siden i Norditalien; 3,7 millioner år gamle fodspor i Tanzania; og endnu ældre kulturrester i californiske guldminer.

De to forskere brugte de næste 8 år på et enestående forskningsarbejde for at nå til bunds i dette. Resultatet blev Forbudt Arkæologi – en detaljeret gennemgang af over 100 fund, der skabte sensation, da de blev gjort, men senere bekvemt blev ignoreret og glemt. Forbudt Arkæologi dokumenterer en meget højere levealder for mennesket, end de fleste videnskabsfolk i dag er villige til at indrømme.

Den berømte britiske fortidshistoriker, journalist og forfatter Graham Hancock skrev: “I Forbudt Arkæologi går Cremo og Thompson millioner af år tilbage i tiden og viser, at næsten alt, vi har lært om vores arts oprindelse og udvikling, hviler på et skrøbeligt grundlag af nogle akademiske opfattelser og et meget snævert udpluk af forskningsresultater. De to forfattere sætter tingene på plads ved at give os kendskab til alle de andre forskningsresultater, der er blevet bortredigeret de sidste to århundreder, ikke fordi der var noget galt med dem, men fordi de ikke passede ind i den herskende akademiske opfattelse.”

Geologen Dr. Virginia Steen-McIntyre skrev: ”Sikke en øjenåbner! Jeg var ikke klar over, hvor mange lokaliteter og hvor mange data slet ikke stemmer overens med den moderne opfattelse om menneskets udvikling … ”

John H. Davidson, læge og forfatter: ”Ingen anden bog af en sådan vigtighed og format findes. Den bør være obligatorisk læsning for alle studerende i biologi, arkæologi og antropologi plus alle andre. Bogen er underholdende og videnskabelig, en sjælden kombination.”

Bogen udkommer onsdag den 1. december, men kan forudbestilles eksklusivt i Bog & Mystik fra søndag den 24. oktober! Se https://www.bog-mystik.dk/forbudt-arkaeologi-michael-cremo-og-richard-thompsons.html.