Den hellige måned Damodara (Karttika) begynder i år den 16. oktober og slutter den 14. november. Det er en meget lykkebringende tid, hvor Krishnas hengivne traditionelt tilbeder Krishna i Hans form som Damodara, der stjæler smør fra Moder Yasoda.

damodara-1-of-1

Ifølge skrifterne er Damodara Krishnas særlige måned, hvor man blot ved at ofre en ghee-lampe i arati til Herren Damodara kan slette millioner af syndige reaktioner og blive kvalificeret til at få ren kærlighed til Gud.

Igen i år arrangerer Jayanta Govinda Dasa programmer rundt omkring i københavnsområdet, hvor han sammen med andre hengivne besøger hengivne og venner af Krishna i hjemmet og afholder en Damodara-arati for hele familien. De hengivne synger den smukke sang Damodarastika og Hare Krishna-mantraet, reciterer en runde Hare Krishna-japa sammen med alle, læser fra Bhagavad-gita og giver alle en mulighed for at ofre en ghee-lampe til Herren Damodara.

Hvis I også ønsker at få besøg, er det blot at kontakte Jayanta Govinda (tlf. 5184 5382). Hvad koster det? Ingenting! Det er fuldstændigt gratis. I behøver heller ikke at arrangere noget, for Jayanta Govinda og hans gruppe medbringer alt, der er nødvendigt.

Vælg en dag, hvor I også ønsker at få jeres hjem renset, og invitér venner og familie. De hengivne glæder sig allerede til at komme.

I Aarhus har Acintya Lila Dasi og Ananta Sri Das også planer om at lave Damodara- programmer. Hvis I er interesserede, så er I velkomne til at ringe 6071 5283 eller sende en mail til angelica@angelicamassage.dk.