Mange steder i verden har pandemien påvirket ISKCON’s hengivne samfund hårdt. I skrivende stund er i særdeleshed Indien ramt. Der er mangel på lægeudstyr og hospitalsfaciliteter specielt i landlige samfund såsom Mayapur og Bangladesh.

Over 7.000 hengivne familier i Mayapur og Bangladesh kæmper for bare at brødføde og overleve med deres familier på grund af situationen. Det er hjerteskærende at se disse hengivne lide og forlade deres kroppe uden at have adgang til de mest basale nødvendigheder.

ISKCON’s nordamerikanske GBC afholder et COVID nødhjælpsarrangement for at skabe opmærksomhed og forene hengivne og templer verden over som en demonstration af kærlighed til Srila Prabhupada og vores hengivne, der er ramt i Indien. Dette særlige arrangement vil finde sted lørdag den 5. juni fra 17-20 østamerikansk tid, hvilket i dansk tid svarer til midnat frem til klokken 3 næste dag. Da det er en online begivenhed, vil den også kunne ses bagefter.

Programmet vil være spækket med ISKCON-celebriteter inklusive Radhanatha Swami, Jayapataka Swami, Bhakti Purusottama Swami og mange flere. Arrangementet vil også byde på kirtana-ledere som Gaura Vani og Amala Kirtana Dasa m.fl. I tilgift vil et særligt Nrsimha-yajna blive afholdt og sendt direkte fra New Vrindavana, West Virginia, USA.

Srila Bhaktivinoda Thakura skriver: “Man bør være barmhjertig og ikke være skyld i ængstelse for noget levende væsen. Hjertet bør altid være fyldt med medfølelse for andre. At udvise barmhjertighed over for alle levende væsener er et af elementerne i hengiven tjeneste.”

Vil man deltage og støtte arrangementet, kan det følges på Kirtan Toronto’s Facebook-side (https://www.facebook.com/kirtantoronto) og på MayapurTV’s YouTube-kanal.

Donationer kan ske til:

Til Mayapur: via PayPal til adressen supportmayapur@mvtrust.org 

Til Bangladesh: via PayPal til adressen covidbangladesh@iskcononline.com