Den 5. juni blev Catrine Cristensen og Jerry Olsen viet i Hare Krishna-templet i København på vedisk maner. Catrine fortæller:

”Efter at have været kærester siden 2007 og forlovede siden 2014 blev vi omsider viet på vedisk vis. På trods af COVID-19 kunne intet forhindre os i at have en uforglemmelig og smuk dag i templet med de nærmeste. Denne dag betød så meget, at vi begge var rørt til tårer af kærlighed og glæde. Det er det bedste og største, vi har nogensinde har gjort for hinanden, og jeg kan tydeligt mærke, hvordan kærligheden vokser sig stærkere for hver dag. Som blomsterkransen om vores håndled og knuden i vores tøj vil vi for altid være bundet sammen. At blive viet i Krishnas navn har klart en positiv effekt på sjælen, noget vi aldrig ville have oplevet i en kristen kirke eller på rådhuset.”

Jerry tilføjer: ”Jeg har været Krishnabevidst siden 2004, hvor jeg fik alle Prabhupadas bøger af en ven, og i 2007 mødte jeg Catrine. Da vi har været sammen i så mange år og haft Krishna i vores liv og tanker, følte vi, at det var på tide at tage skridtet at blive gift. Det logiske var selvfølgelig at blive gift med Krishnas nåde.”

Catrine og Jerry ønskes et lykkeligt liv med Krishna som midtpunkt i rigtigt mange år.