Ved Dandaniti Dasi

Hinduisme – Tro og livsforståelse

Af Leif Asmark Jensen (Lalitanatha Dasa)

I 2004 skrev Lalitanatha Dasa bogen Hinduisme for Gyldendal til folkeskolens ældste klasser samt HF og VUC. Ideen var en lærebog, der var skrevet af en, der selv praktiserede religionen. Det blev til en flot illustreret bog på 77 sider med en udførlig, men samtidig let introduktion til Vedaernes lære. Bogen bruges stadig i religionsundervisningen over hele Danmark. Se http://www.troensverden.gyldendal.dk/.

I oktober fik vi et brev fra Gyldendal, om vi ikke ville have restoplaget af Hinduisme billigt, fordi salget er gået i stå efter femten år. Det sagde vi ja til, så nu har vi et særligt decembertilbud på bogen.

Pris: 50 kr. (normal udsalgspris 200 kr.)

Sheltering Relationships (engelsk)

Af Devaki Devi Dasi

Denne bog beskriver princippet om at give og modtage beskyttelse i åndeligt liv. Hvis dette princip ikke er til stede i vores liv, vil det være svært for os at udvikle meningsfulde forhold til andre mennesker, og det vil være svært at gøre solide åndelige fremskridt.

I bogen defineres begrebet ”beskyttende forhold”, og det beskrives hvilke kvaliteter, der skal til for at indgå i sådanne forhold, samt hvad der mest hindrer os i at opnå dem. En spændende ”selvudviklingsbog” for aspirerende vaisnavaer. (204 sider). Se https://www.therootsofspiritualculture.net/books.html.

Pris: 100 kr.

Bhagavad-gita som den er (dansk)

Af Srila Prabhupada

Srila Prabhupadas udødelige oversættelse af Indiens store visdomsbog med oprindelige sanskrittekster, ord-for-ord oversættelser og kommentarer af Srila Prabhupada. (778 sider) Fås også på engelsk og de fleste andre sprog.

Pris: 150 kr.

Prabhupada – Mennesket, Helgenen, Hans liv, Hans livsværk (dansk) 

Af Satsvarupa Dasa Gosvami

Den officielle biografi over Srila Prabhupadas liv fra hans barndom i Calcutta, hans møde med hans åndelige mester, rejsen til Vesten, etableringen af ISKCON og hans rejser over hele verden frem til hans bortgang i Vrindavana i 1977. En utroligt medrivende bog. (407 sider)

Kun få eksemplarer tilbage. Pris: 100 kr.

Yoga – Den højeste fuldkommenhed

Af Srila Prabhupada

En bog om den virkelige yoga-lære bag diverse kropslige øvelser og siddestillinger. Baseret på forelæsninger over Bhagavad-gita og derfor en god introduktion til Bhagavad-gita. (64 sider)

Pris: 25 kr.

Sund fornuft 

Af Srila Prabhupada

En række samtaler med Srila Prabhupada med professorer, præster, ambassadører, journalister, gæster og Srila Prabhupadas egne disciple. Om alt fra videnskab og tro til kristne, kommunister, vegetarisme, sjælen, reinkarnation, uddannelse, forurening, overbefolkning og revolution. Oprindeligt bragt som artikler i Back to Godhead under overskriften ”Srila Prabhupada speaks out”. (128 sider)

Pris: 30 kr.

Hellige Kalorier – introduktion til det indiske vegetarkøkken

Af Dorte Skou Jensen (Dandaniti Devi Dasi)

En lille praktisk kogebog med populære retter fra Hare Krishna-køkkenet. (40 sider)

Pris: 40 kr.

De fleste af bøgerne kan fås i vores butik i templet i Vanløse eller bestilles gennem Nyt fra Hare Krishna. Priserne er eksklusiv forsendelse.