Af Erling Saxholt

10 styk Prabhupada 125 INR jubilæumsmønter er nu til salg i Danmark til støtte for Hare Krishna Templet i Vanløse.

Pludselig en dag så jeg i Nyt fra Hare Krishna, at denne fine mønt var udkommet, og at den sidste chance for at bestille mønten var dagen efter. Jeg traf en hurtig beslutning om at skaffe ti mønter. Jeg tænkte, at de kunne være en god gave til en ven eller et andet menneske på min vej i livet. Hurtigt mærkede jeg dog, at mønterne skulle bruges til at hjælpe med at udbrede kendskabet til Krishnabevidsthed. Uden hjælp fra templet og Lalitanatha var det ikke lykkedes at skaffe de ti jubilæumsmønter.

Mønterne kan derfor nu købes for 5.000,00 danske kroner pr. styk. Hele beløbet går ubeskåret til Templet. Bliver alle mønterne solgt, bliver der således 50.000,00 kroner til templet.

På denne måde bliver de ti mønter til ti lykkemønter. Pengene vil give bedre muligheder for templets tjeneste til Krishna. Flere mennesker på gaden og gæster i templet kan smage prasada. Pengene vil gå til udbredelse af Krishnabevidsthed gennem sang, dans, prasada og lignende aktiviteter.

Hvis du erhverver dig denne mønt, er du med til at give lykke til de mennesker, der kommer til at nyde smagen af Krishnabevidsthed gennem din donation, og du får en enestående mønt, som vil minde dig og alle, der ser den, om Prabhupada og hengiven tjeneste til Krishna.

Om lykken smitter af på dig gennem din handling, skal jeg ikke kunne afgøre. Men selv kan jeg allerede mærke lykken gennem ønsket om at støtte templet med 50.000,00 kroner. Må Krishnas årsagsløse nåde inspirere dig.

Mønten er udgivet af den indiske premierminister Modi i anledning af Srila Bhaktivedanta Swami Prabhupadas 125 års fødselsdag. Mønten er lavet af en sølvlegering. Møntens pålydende er 125 indiske rupier, der er ca. 11 danske kroner. Den solgtes for 563 danske kroner (inkl. alle omkostninger). Det officielle salg er dog ophørt, og Temple of the Vedic Planetarium i Mayapur sælger nu mønten for ca. 9.500 kroner. De 5630 kroner, jeg har givet for mønterne, betragter jeg som mit bidrag til Templet.

Ønsker du en mønt og derigennem at støtte templet, kan du kontakte mig på telefon 2888 6171 eller mail: erling.saxholt@gmail.com. Beløbet kan indbetales til mig på konto: 3183 3183637819. Du er også meget velkommen til at betale et større beløb for mønten. Alt går til templet. Mønten kan enten udbringes eller sendes med sikker befordring efter aftale.