Som nævnt i sidste nummer afholder templet i København den 17. og 18. februar et seminar i bhakti-vriksha med Prema Padmini Mataji, en af ISKCON’s kendteste ledere af bhakti-vriksa (BV). I BV-programmer organiserer hengivne fra alle samfundslag sig i studiegrupper og skaber stærke netværk, der hjælper alle fremad i åndeligt liv og Krishna-bevidsthed. Prema-padmini har sammen med sin mand, Vijay-Venugopala Dasa, startet BVprogrammer i hele verden med involvering af tusindsvis af hengivne.

Prema Padmini blev initieret i 1989 af HH Jayapataka Swami. Siden da har hun sammen med sin mand, Vijay Venugopal Dasa, i mange år prædiket i Mellemøsten i et land, der bærer kodenavnet Mathuradesh. Siden 1996 har de udviklet vaisnava-samfundet dér på basis af bhaktivriksha-programmet med over 6.000 praktiserende hengivne på et hvilket som helst givet tidspunkt plus tusindvis, der ikke er i landet længere, men er aktive andre steder i verden.

Siden 2007, hvor hendes mand lod sig frivilligt pensionere, har de boet i Bangalore, Indien, og rejser også rundt til andre steder i verden for at hjælpe med at etablere sådanne vaisnava-samfund. Disse steder inkluderer Rusland, England, Brasilien, Tyskland, andre lande i Mellemøsten, Bangladesh, mange indiske byer, Malaysia, Australien osv.

Parret giver træning i ledelse og ægteskabsrådgivning og er medlemmer af Devotee Care Committee, et organ, der arbejder direkte under ISKCON’s GBC. De står også for Bhakti Vriksha Research and Development Committee, der er knyttet til Congregational Development Ministry.

De er forfattere til følgende bøger: Bhakti Vriksha Modules, The Bhakti Vriksha Leader, The Sector Leader og Free to Preach, der fortæller, hvordan de etablerede et vaisnava-samfund i Mathuradesh. The Third Partner er deres bog om at have et godt ægteskab i Krishna-bevidsthed. A Vaishnava in Every Neighborhood fortæller om ånden og visionen i BV-programmet. Blandt andre bøger er der Counselling in Bhakti Vriksha og Handbook for Bhakti Vriksha members.

Lørdag den 17. februar bliver der seminarer og workshops fra 10-13 og 14-17. Søndag er der program fra 10-13 plus søndagsfest fra klokken 15. Der bliver også mulighed for personlige samtaler med Prema-padmini, hvis man ønsker det. Ud over Prema-padmini bliver der mulighed for at møde dygtige og rutinerede