I juni måned havde vi i København besøg af Narayani Devi Dasi, en af Srila Prabhupadas disciple. Narayani Mataji tilsluttede sig ISKCON i Boston, USA i 1970, men har siden tilbragt det meste af sit liv i Indien. Mens Prabhupada stadig var på planeten, var hun pujari i Calcutta-templet, og i de seneste mange år har hun undervist på Vrindavana Institute for Higher Education. De seneste fem år har vi været så heldige at få besøg af Narayani hver sommer, hvor hun har holdt seminarer over Srimad-Bhagavatam og andre af Srila Prabhupadas bøger.

Ud over at være en dygtig underviser har Narayani Devi forfattet to bøger/bogserier over henholdsvis Bhagavad-gita og Srimad-Bhagavatam med titlerne ”Bhagavad-gita at a Glance” og ”Srimad-Bhagavatam at a Glance”. Bøgerne giver et rigtigt godt overblik over disse to vigtigste af alle vediske tekster og er skrevet i verseform. En særlig finesse ved Narayanis bøger er, at hvert eneste vers og kapitel er illustreret med tegninger lavet af Satadhama Devi Dasi. Hver bog ledsages også af en farveplakat og en CD.

Du har nu mulighed for at bestille disse bøger gennem Nyt fra Hare Krishna eller ved henvendelse til Adityvarna Devi Dasi på tlf. 2235 5582. Nedenstående priser inkluderer ikke forsendelse.

Bhagavad-gita at a Glance (250 sider): 150 kr.

Srimad Bhagavatam at a Glance (130 sider) 125 kr.

Evt. forsendelse koster ca. 50 kr. pr bog. (Danmark)

 

BGG Bhagavad-gita At a Glance_1008x751