I juni måned har vi fornøjelsen af at få besøg af Narayani Mataji, der vil opholde sig i templet i Vanløse fra den 11-17. juni. Narayani Devi er oprindeligt fra USA og discipel af Srila Prabhupada. Hun sluttede sig til ISKCON i 1970. Det meste af året bor hun i Vrindavana i Indien, hvor hun underviser på VIHE (Vrindavana Institute for Higher Education). Hun giver blandt andet kurser i og har udviklet undervisningsmaterale til Bhakti-sastri, Bhakti-vaibhava og Bhakti-vedanta, der er grundige studier af Srila Prabhupadas bøger. Hun har desuden skrevet en serie med studiebøger over Bhagavad-gita og Srimad-Bhagavatam med titlerne Bhagavad-gita at a Glance og Srimad Bhagavatam at a Glance.

I mange år har Narayani Devi besøgt Danmark fast hver sommer, og hver gang har hun givet et Krishna-bevidst seminar til de hengivne. I år er titlen på hendes seminar ”From Sraddha to Nistha and Beyond”, et seminar, der beskriver den hengivne tjenestes forskellige stadier i relation til udvikling af tro, hvilket naturligvis er et meget spændende og relevant emne for alle aspirerende hengivne, da udviklingen af tro er altafgørende for at gøre åndeligt fremskridt. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil møde op til Narayanis seminar og øvrige forelæsninger i templet. Forelæsningerne er åbne for alle. Der kræves ikke entré, men man er altid velkommen til at give en frivillig donation til støtte for Narayanis tjeneste til Srila Prabhupada.

 

Seminaret ”From Sraddha to Nistha” løber over tre dage:

  • Fredag d. 12. juni kl. 18-19.30.
  • Lørdag d. 13. juni kl. 18-19.30.
  • Mandag d. 15. juni kl. 18-19.30.

Derudover vil Narayani Devi give forelæsning til søndagsfesten, der starter med bhajana kl. 15.00. Klassen starter kl. 15.45.

Tirsdag d. 16. juni er der et privat arrangement, hvor de kvindelige hengivne vil have mulighed for at møde og stille spørgsmål til Narayani Mataji.

Narayani Mataji vil også tage del i Scandinavian Bhakti Sangam Festival på Almviks Gård i Sverige fra d. 13-19. juli.

 

Link til Narayani Matajis forelæsninger:

http://audio.iskcondesiretree.com/index.php?q=f&f=%2F04_-_ISKCON_Matajis%2FHer_Grace_Narayani_Mataji%2FSeminar

 

Link til Narayanis bøger:

http://blservices.com/bhagavad-gita-at-a-glance 

http://blservices.com/srimad-bhagavatam-at-a-glance 

 

Link til en lille video, hvor Narayani taler om sammenhængen mellem kobeskyttelse og vores individuelle og kollektive bevidsthed: https://www.youtube.com/watch?v=rVBQYLvkBl4.