Den store begivenhed i april 2016 er Rama Navami, Herren Ramacandras fremkomst, fredag den 15. april. Derfor har vi Herren Rama på forsiden sammen med Hanuman og hans abehær, hvor de er på vej over det Indiske Ocean til Lanka. Der fejres Rama Navami i templet i København fra kl. 17 på selve dagen. Mød op, det er en af årets gladeste festivaler. Læs også om Herren Rama på side 19.

En anden begivenhed i april er, at vi får vi besøg af Ravindra Svarupa Prabhu og hans hustru Saudamani Mataji. Det skrev vi allerede om i sidste nummer, hvor vi også bragte første del af et interview med dem, imens anden del kan læses i dette nummer på side 6. Parret er i København fra fredag den 8. april til tidlig tirsdag morgen den 12. april. Ravindra Svarupa Prabhu vil tale hver morgen og aften i de dage, så vi opfordrer alle, der kan, til at møde op.

I forbindelse med ISKCON’s 50-års jubilæum har vi denne gang et uddrag af Satsvarupa Maharajas meditationer over Srila Prabhupada for 50 år siden og en anmeldelse af en ny kortfilm, der netop er kommet i anledning af ISKCON’s jubilæum. Det kan der læses om på side 16.

I disse tider er manges opmærksomhed rettet mod de bizarre og bestialske terroristhandlinger, der sker rundt omkring i verden, nogle af dem meget tæt på. Vi har i den forbindelse en artikel på side 10, I terrorens skygge, hvor vi prøver at give et Krishna-bevidst perspektiv på det, der sker. Vi håber, det vil være tankevækkende læsning ligesom resten af stoffet i bladet. Ld.