Den 25. februar døde Ajoy Mahalanobish, 83 år gammel, efter kortere tids sygdom. Ajoy var så vidt vides den person i Danmark, der havde været længst knyttet til ISKCON. Han kom i kontakt Srila Prabhupadas hengivne omkring 1974 og var siden da en del af hans samfund. Han var en altid fast gæst til de fleste af Hare Krishnas arrangementer i København og en trofast støtte af templet, som han hjalp på mange måder, både praktisk og økonomisk.

Ajoy var født i Bangladesh den 11. august 1930 og havde boet i Vesten siden 1954. Først arbejdede han i Sverige som journalist for Sveriges TV, og senere blev han ansat af Danmarks Radio og fik adresse på Nørrebro i København, hvor han boede indtil sin død.

Ud over at være en stor hengiven af Krishna og Herren Caitanya, som han var vokset op med fra sin barndom af, vil vi huske Ajoy både som en beskeden og fredfyldt hengiven, men også som en meget social og fortællende mand, som det altid var en fornøjelse at være i stue sammen med.

Vi siger tak til Ajoy for de mange år, og vi beder for ham til Sri Krishna. Vi er dog sikre på, at han er i Krishnas gode hænder, for han udtrykte intet andet ønske end være det.