Vi havde planlagt at have prydet dette nummers forside med billeder af den nye Bhagavad-gita, der efter planen skulle være ankommet til Danmark fra trykkeriet i Tyskland sidst i november. Desværre er fragten fra Tyskland blevet forsinket, og Bhagavad-gita kommer først til landet den 4. december. Så langt har vi ikke set det muligt at udsætte udgivelsen af dette decembernummer af Nyt fra Hare Krishna, så derfor er overskriften i skrivende stund faktisk usand. Vi håber dog og går ud fra, at den bliver sand, når dette blad er i hænderne på de fleste af jer, vores kære læsere.

Selv om vi altå ikke har fået bogen her ved redaktionens afslutning, vælger vi alligevel at fejre udgivelsen af den nye Bhagavad-gita. Det gør vi med et billede på forsiden af Krishna og Arjuna på Kuruksetras slagmark og en omtale af bogen på side 20. Vi har også et særligt lanceringstilbud, som vi håber I har lyst til at benytte jer af. Tilbuddet vil være gældende fra den 5. december og resten af måneden ud. Vi håber, at så mange af jer som muligt vil benytte jer af det og bestille et eksemplar til jer selv såvel som gaveeksemplarer til venner, bekendte og julegaver.

Bemærk, at billedet af Bhagavad-gita på side 21 er en photoshop-konstruktion og ikke den virkelige Bhagavad-gita. På det konstruerede billede ser Bhagavad-gita ud til at være i hæftet indbinding, men vi kan berolige jer med, at det ikke er tilfældet. Den nye Bhagavad-gita kommer i en flot hårdtindbundet de luxe udgave, sådan som den helt naturligt fortjener det.