Dette blad skrives i skyggen af en krise. I kølvandet på ekstremisters overgreb i Bangladesh mod hele landets hindusamfund er også ISKCON blevet ramt, flere hengivne er døde, mange er blevet lemlæstede, og et tempel er blevet ødelagt.

De fleste har sikkert på nuværende tidspunkt allerede hørt meget om det, men gå alligevel som det første til side 6, hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan du kan være med til at støtte op omkring de kriseramte i Bangladesh. De har brug for økonomisk hjælp såvel som moralsk støtte og inderlige bønner til Herren Krishna og Herren Nrsimhadeva.

Over hele verden har hengivne demonstreret imod volden mod hinduer i Bangladesh. På forsidebilledet ses to kvindelige ISKCON-medlemmer fra Italien med deres skilte og protest mod volden i Bangladesh (desværre var der ingen brugbare billeder fra demonstrationerne i København).

Tre store festivaler i begyndelsen af november skal nævnes. De bliver alle fejret i templet i København og andre steder. Den 4. november er det Diwali, den 5. november er det Govardhana Puja, og mandag den 8. november er det Srila Prabhupadas bortgang.

Tankevækkende er også det store dokument, som GBC har vedtaget om etisk adfærd i ISKCON. Læs mere side 9. Bemærk genudgivelsen af Forbudt Arkæologi, der bliver nævnt på bagsiden. Det er chancen for at erhverve sig denne klassiker, der ellers er udgået fra forlaget. Ld.